Geschenken

Naast de vele sieraden en horloges kunt u ook bij ons terecht voor geschenken in de ruimste zin van het woord, zoals barometers, kinderbestekjes, fotolijsten, pennen en vele andere artikelen.

JACOB JENSEN
Barometers, hygrometers, klokken etc, worden gemaakt onder de merknaam van deze beroemde Deense ontwerper.

GEBOORTE GESCHENKEN
Voor geboortegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben heel veel kinderartikelen zoals bestekjes, geboortelepels, bekertjes, rammelaars, spaarpotten, plaatarmbandjes etc. Veel van deze artikelen zijn goed graveerbaar waardoor u het geschenk verder kunt personaliseren. Er zijn vele leuke kinderdesigns waaronder, Sesamstraat, Kikker, Beertjes, en allerlei anderde dierfiguurtjes.

CONTRABAROMETERS (eventueel in streektaal)
Wij hebben diverse modellen barometers van Jaco ten Hoeve uit Joure, uitsluitend de ‘Christian Huygens’ barometer die volgens het oeroude principe van kwik kolom werken. Het UNIEKE is dat u de achterplaat kunt laten maken met het dialect van uw geboortestreek of regio waarin u woont. Voor bijvoorbeeld de Groningers is de keuze uit Hogelands, Stads Gronings en Oldambts. Zo is er voor vrijwel alle noordelijk regio’s een specifieke taal. Verder is er een keus in een tiental houtsoorten en kleuren.

SCHRIJFWAREN
Omdat wij het vrijwel dagelijks graveren hebben wij een (beperkt) assortiment in Parker pennen. Verder helpen wij u graag aan zilveren pennen, briefopeners, etc.

SPECIALE ONTWERPEN
Door ons atelier hebben wij onderhand een behoorlijke naam gekregen voor het maken van speciale artikelen. Dit kan varieren van speldjes met uw logo of het maken van zeer persoonlijke geschenken of relatie geschenken.