Service

De belangrijkste pijler van onze winkel is de service op deze pagina vind u diverse onderwerpen met veelal een extra linkje waarin u meer informatie kunt vinden. Natuurlijk staan wij open voor alle vragen en mocht u uw antwoord hier niet kunnen vinden dan staan wij u graag te woord, want wij zijn héél graag uw sieraadgever in de letterlijke zin.

Garantiebewijzen?

Garantie zonder garantiebewijzen! In ons computersysteem bewaren wij uw garantie bewijs. U hoeft niets te bewaren, er raakt dus niets zoek.
garantie voorwaarden en bepalingen

Batterijwissels

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor batterijwissels, wij hebben ca 80 verschillende batterijen voorradig en plaatsen deze graag terwijl u verder winkelt. Vrijwel alle horlogemerken en type horloges hebben wij vaak binnen 10 minuten weer voor u klaar. In deze tijd hebben wij dan ook even de tijd voor controle van het doorlopen van uw horloge. Meer info en alles over waterdichtheid..

Reparaties

Ons vakgebied is erg breed en wij zijn erop ingesteld om (vrijwel) alles voor u te kunnen doen. De hoofdstuk kent meerdere onderwerpen en zodra u meer wilt weten kunt u op de link klikken voor specifiekere informatie. Wij doen heel veel werk in eigen beheer wat leidt tot een goede prijs en snelle levering omdat het niet over diverse schijfen loopt.

Wij verrichten SIERADEN reparaties van klein tot groot een simpele soldering van een collier, tot het repareren van uw antieke juwelen. Bovendien hebben wij niet 1 goudsmid aan het werk, wij hebben ook nog een specialist voor het maken van briljanten juwelen, antieke sieraden, zilver smeedwerk etc. een goudsmid kan namelijk niet altijd zilversmeden en en andersom precies het zelfde.

Uurwerk reparaties zijn natuurlijk ook een wezenlijk onderdeel van onze aftersales, reparaties aan horloges kun je verdelen in uurwerktechnische reparaties en reparaties aan de kast en band, zeg maar de buitenzijde. Ook klokken reparaties zijn onderdeel van ons aftersales pakket.

Parels

Wilt u meer weten over parels en parelonderhoud? Klik dan hier en lees het hele artikel.

Sieraden onderhoud

Wij verkopen allerlei poetsen en hulpmiddelen om het u gemakkelijk te maken, het is daarnaast wel belangrijk om een keuze te maken in deze middelen, want het middel “A” is niet geschikt voor sieraden type “B”. Hiervoor hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Klik hier en lees verder

Gaatje prikken

Natuurlijk is het prikken van gaatjes in oren iets wat wij dagelijks doen. Dit doen wij zonder afspraak, echter wij nemen wel graag de tijd voor u of uw kind, dus wij vragen u om niet op de “spitsuren” te komen. Mocht de winkel vol staan probeer het later nog eens. voor meer informatie over hoe wij het doen en volgens welke richtlijnen kunt u klikken op deze link.

Gerhodineerde sieraden

vrijwel alle witgouden en sommige zilveren sieraden (vooral de merken TI Sento Diamonfire etc) zijn ook voorzien van een laagje rhodium (een platina metaal) Bij het vermaken of dragen kan er een verkleuring ontstaan. Gedetailleerde informatie over dit onderwerp kunt u terugvinden in deze pdf.